Nu är det dags! Dags att ta steget mot något nytt. Dags att ansöka till skolan som är mötesplatsen och växthuset för hantverk, entreprenörskap, lärande och personlig utveckling. Dags att söka till Leksands folkhögskola!

Vi är otroligt stolta över våra utbildningar! Många av våra hantverks- och designelever går vidare till högre utbildningar medan andra blir egenföretagare. Och det unika upplägget på allmän kurs, att läsa två ämnen i taget i 10-veckorsperioder, är för många en framgångsfaktor att nå sina mål. Vår nya utbildning UNGT ENTREPRENÖRSKAP kan vara nästa steg för dig som vill satsa på din dröm! Drömmen om att utveckla din affärsidé under ett år med handledning från erfarna entreprenörer tillsammans med andra som kan bli ditt nätverk för lång tid framåt! Men framförallt är vi stolta över att kunna erbjuda en trygg plats för människor att utvecklas. Du kan vara säker på att här finns möjligheterna att hitta dig själv.

Klicka på knapparna för att komma direkt till utbildningarna!

    

  


Digitalt öppet hus när du vill!

Missade du vårt öppet hus den 21 mars? Ingen fara. Välkommen till digitalt öppet hus när du vill!

Vi har låtit ett filmteam ta dig med till våra utbildningar för att träffa några av dem som går här just eller har gått här nyligen.

Se och känna energin och atmosfären på den här mötesplatsen där vi jobbar med nyfikenhet, trygghet och hållbarhet som ledstjärnor. Självklart är du välkommen på studiebesök, på plats eller digitalt. Det är bara att du hör av dig så fixar vi det! Du hittar kontaktuppgifter till kursansvariga under varje film.

Klicka på den här länken för att komma besöka våra digitala öppet hus!


Här berättar Maria hur du ansöker!

Har du frågor? Kontakta utbildningsansvarig för den utbildning du vill söka till eller Maria på tel. 0247-36966 eller mejla maria.fahlgren@leksandsfolkhogskola.se

Välkommen med din ansökan!