SLUTUTSTÄLLNINGEN AV HJÄRTANS LUST – INIFRÅN OCH UT

Under de fyra utställningsdagar, den 21 – 24 maj 2020, bjöd de studerande på skolan in till en utställning här på Leksands folkhögskola. Utställningen anpassades för att vara säker under den rådande situation med coronaviruset.

Det innebar att hela utställningen betraktades av besökarna utomhus. Vi använde vår helt nya utställningshall, Wallénhallen, som en av flera utställningsplatser där besökarna fick titta på verken genom de glaspartier som är runt om hela utställningshallens stora sal. Utställningen var uppdelad i 7 områden utplacerade runt om på skolans område.

För att skapa utställningens upplägg och koncept samarbetade vi med Petra Wåhlin Massali och Omid Massali som driver Galleri Svarta Gran i Borlänge. Som ett led i att skapa en coronasäkrad utställning streamades alla delar av utställningen under utställningsperioden. Vi intervjuade också olika person på olika språk som ställde ut eller besökte utställningen. Alla filmade visningar går att se i efterhand här.

Välkommen till årets slututställning!


Slututställning – AV HJÄRTANS LUST – INIFRÅN OCH UT – inledning och intervjuer

Visning av utställningens del 1. Rumsliga proportioner


Visning av utställningens del 2. Handens kunskap


Visning av utställningens del 3. Insiktsfull dualitet


Visning av utställningens del 4. Konstnärlig fotosyntes


Visning av utställningens del 5. Fruktbar multiplikation


Visning av utställningens del 6. Kreativ näring


Visning av utställningens sista del 7. Nyansrika utbyten


Intervjuer med personer som deltagit eller besökt utställningen.
Det är intervjuer på svenska, engelska, tyska, isländska, italienska och spanska.


Skriv gärna något i vår digitala gästbok. Gå till menti.com. Ange kod 939610. Skriv din hälsning och gärna ditt namn. Klicka på ”Skicka”.