Sista ansökningsdatum Läsårskurser 2022-2023

Nu är det dags! Dags att ta steget mot något nytt. Dags att ansöka till skolan som är mötesplatsen och växthuset för hantverk, entreprenörskap, lärande och personlig utveckling. Dags att söka till Leksands folkhögskola!

Siljan breder ut sig nedanför oss. Här ute på udden, inramad av lövverk och en hel del skratt, ligger ett annorlunda klassrum. Många skulle säkert beskriva vår plats som en oas eller en dold diamant. Men vi tycker inte om att krångla till det även om utsikten från matsalen gör oss hänförda var och varannan dag. Vi kallar oss bara för Leksands folkhögskola kort och gott. Det här är en plats där livslånga vänskapsband knyts och överraskande möten sker.

Vi är otroligt stolta över våra utbildningar! Många av våra hantverks- och designelever går vidare till högre utbildningar medan andra blir egenföretagare inom sina respektive områden. Och det unika upplägget på allmän kurs, att läsa två ämnen i taget i 10-veckorsperioder, är för många en framgångsfaktor att nå sina mål. Men framförallt är vi stolta över att kunna erbjuda en trygg plats för människor att utvecklas. Du kan vara säker på att här finns möjligheterna att hitta dig själv.

    

  

Hos oss hittar du inte bara spännande utbildningar och vansinnigt god mat. Vi lovar dig att ett år (eller två, eller tre) kommer ge dig så mycket mer än bara ny kunskap och kulinariska upplevelser. Oavsett var du är så är vi här.

Här berättar Maria hur du ansöker!

Har du frågor? Kontakta utbildningsansvarig för den utbildning du vill söka till eller Maria på tel. 0247-36966 eller mejla maria.fahlgren@leksandsfolkhogskola.se

Välkommen med din ansökan!