Visual Merchandiser / Butiksledare – Sanda

”Jag har lärt mig oerhört mycket om mig själv och fått väldigt mycket mer kunskap än vad jag hade tidigare. Att få gå denna utbildningen har gett mig så mycket mer självförtroende och mersmak på yrket som VM. Jag ser ledarskap-delen av utbildningen som ett plus men jag var ute efter att få bli VM och det är jag nu vilket känns helt underbart. Det som jag lärt mig som jag absolut inte kunde tidigare är att snabbtexta, blir bättre varje gång man skriver och övar vilket är roligt. Sen att få ta del av all kunskap som vi klasskompisar och lärare har delat med oss av, tips och idéer. 

Det som har överraskat mig mest under utbildningen är att jag har vågat ta för mig mer, växt som person. Sen också att jag har gjort något som bara gynnar mig själv, inte gjort vad alla andra säger att jag ska göra utan jag har lyssnat på mig själv och jag vågar och kan. 

Som helhet av utbildningen så är jag väldigt nöjd med allt. Ni lärare har varit fantastiska, så kunniga och genuina. Rekommenderar verkligen andra personer som är intresserade av yrket att söka/gå utbildningen.”

Sanda

Ansökan

Ansökan stängd
 • Om Leksands folkhögskola

  Nära Leksands centrum, ute på en udde där Siljan och Dalälven möts, ligger Leksands folkhögskola inbäddad i grönska. Här bildar skolans gamla timmerbyggnader och trähus som rymmer klassrum, boenden och verkstäder en egen liten by.

  Lugnet, de vackra omgivningarna och gemenskapen skapar en miljö för lärande och personlig utveckling.

  Hos oss handlar det om att få lära sig ”av hjärtans lust”. Att våra studerande ska få utforska sin egen kreativitet och skaparlust har stått i fokus ändå sedan vi startade 1953. För oss innebär det ett tillåtande klimat, med högt i tak och delaktighet.

  Inramningen runt lärandet är av stor betydelse, för oss betyder det vällagad mat med omtanke, men också att våra verkstäder är tillgängliga dygnet runt för att möta all kreativitet och energi som skapas här.

  Leksands folkhögskola har många internationella kontakter vilket betyder att du som kursdeltagare erbjuds att delta i workhops, samarbeten och lyssna på föreläsningar som breddar din utveckling och bildning ännu mer.

  Läs mer!