Visual Merchandiser / Butiksledare – Linda

”Jag har lärt mig så mycket i denna utbildning. Saker som jag tidigare inte arbetat med, men som alltid funnits med parallellt i mina tidigare arbeten. Att arbeta med det visuella i butik har varit så roligt! Att praktiskt få testa och kreativt jobba tillsammans med andra kurskamrater har varit så lärorikt. Då har vi tillsammans och med Berits feedback kommit fram till ännu bättre slutresultat. Alla genomgångar har varit jätteroliga! Det ger så mycket att också få se bildexempel från “verkligheten” hur det ser ut där.”

Linda

Ansökan

Ansökan stängd
 • Om Leksands folkhögskola

  Nära Leksands centrum, ute på en udde där Siljan och Dalälven möts, ligger Leksands folkhögskola inbäddad i grönska. Här bildar skolans gamla timmerbyggnader och trähus som rymmer klassrum, boenden och verkstäder en egen liten by.

  Lugnet, de vackra omgivningarna och gemenskapen skapar en miljö för lärande och personlig utveckling.

  Hos oss handlar det om att få lära sig ”av hjärtans lust”. Att våra studerande ska få utforska sin egen kreativitet och skaparlust har stått i fokus ändå sedan vi startade 1953. För oss innebär det ett tillåtande klimat, med högt i tak och delaktighet.

  Inramningen runt lärandet är av stor betydelse, för oss betyder det vällagad mat med omtanke, men också att våra verkstäder är tillgängliga dygnet runt för att möta all kreativitet och energi som skapas här.

  Leksands folkhögskola har många internationella kontakter vilket betyder att du som kursdeltagare erbjuds att delta i workhops, samarbeten och lyssna på föreläsningar som breddar din utveckling och bildning ännu mer.

  Läs mer!