Visual Merchandiser / Butiksledare – Izabelle

”Jag tar med mig mer kunskap om varuvisning vilket var mitt mål med hela utbildningen. Eftersom jag endast har arbetat med barnkläder innan så var det väldigt givande att få testa olika produkter, på så vis kom jag ut från min comfortzone och jag känner mig mer bekväm med att jobba med andra typer av produkter nu. Det var även väldigt kul att få bekräftat från andra att man faktiskt kan det här, då känner man ju att man är på rätt väg.

Det är egentligen inget som har överraskat mig… rollen som Visual Merchandiser är konstant utvecklande och det går nog aldrig att bli riktigt fullärd, nu är det bara att ta till vara på den kunskap man har hittills.”

Izabelle

Ansökan

Ansökan stängd
 • Om Leksands folkhögskola

  Nära Leksands centrum, ute på en udde där Siljan och Dalälven möts, ligger Leksands folkhögskola inbäddad i grönska. Här bildar skolans gamla timmerbyggnader och trähus som rymmer klassrum, boenden och verkstäder en egen liten by.

  Lugnet, de vackra omgivningarna och gemenskapen skapar en miljö för lärande och personlig utveckling.

  Hos oss handlar det om att få lära sig ”av hjärtans lust”. Att våra studerande ska få utforska sin egen kreativitet och skaparlust har stått i fokus ändå sedan vi startade 1953. För oss innebär det ett tillåtande klimat, med högt i tak och delaktighet.

  Inramningen runt lärandet är av stor betydelse, för oss betyder det vällagad mat med omtanke, men också att våra verkstäder är tillgängliga dygnet runt för att möta all kreativitet och energi som skapas här.

  Leksands folkhögskola har många internationella kontakter vilket betyder att du som kursdeltagare erbjuds att delta i workhops, samarbeten och lyssna på föreläsningar som breddar din utveckling och bildning ännu mer.

  Läs mer!