Hantverksfilmfestival i Leksand!

Välkommen till den första HANTVERKSFILMFESTIVALEN i Leksand!


Hantverksfilmfestivalen arrangeras genom ett samarbete mellan LEKSANDS FOLKHÖGSKOLA, Yh-utbildningen HANTVERKSLÄRLING och SÄTERGLÄNTAN – Institutet för slöjd och hantverk med projektstöd av NÄMNDEN FÖR HEMSLÖJDSFRÅGOR. Vi visar filmer om hantverk på vackra biografen Bio Visir i Leksand. Filmerna ingår i programmet REAL TO REEL sammanställt av engelska Crafts Council. Filmerna är otextade på engelska eller textade på engelska om ursprungsspråket är annat än engelska. Filmerna är uppdelade i två visningar. Se trailern här:
https://www.craftscouncil.org.uk/what-we-do/real-to-reel-the-craft-film-festival/

Filmvisningarna är gratis men du måste boka biobiljett! Det gör du via den här länken: https://goo.gl/forms/6Zc1UkWhqOK53nOm1

Samtidigt vill vi hälsa alla välkomna till ÖPPNA VERKSTÄDER kl. 10.30-17.00 både på Leksands folkhögskola och Sätergläntan! Välkommen att träffa studerande och lärare som berättar om utbildningarna. Elevarbeten finns till försäljning. På Leksands folkhögskola serveras lunchsoppa med nybakat bröd 75 kr serveras kl. 11.30-14.00.

GRATISBUSS t o r från STOCKHOLM och BORLÄNGE!
Bussen avgår från Cityterminalen i Stockholm kl. 7.00 och ankommer till Leksand ca kl. 11.00. Bussen gör ett stopp i Borlänge och Sätergläntan på vägen. Plats för påstigning i Borlänge meddelas här inom kort.

Bussen avgår från Leksands folkhögskola kl. 17.00, hämtar passagerare på Sätergläntan. Ett stopp för avstigande i Borlänge ca kl. 18.00 och ankommer till Cityterminalen i Stockholm kl. 21.00. Exakt plats för avstigande i Borlänge meddelas här inom kort.

Boka biobiljett och plats på bussen via den här länken: https://goo.gl/forms/6Zc1UkWhqOK53nOm1

Hantverksfilmfestivalen genomförs med projektstöd från NÄMNDEN FÖR HEMSLÖJDSFRÅGOR.

Har du frågor?
Kontakta Fia Palmgren, projektledare Leksands folkhögskola och Hantverkslärling, tel. 0247-64825 eller fia.palmgren@leksandsfolkhogskola.se
Eller Ninni Bäfver Miranda, projektledare Sätergläntan, tel. 0247-362337 eller ninni.bafver@saterglantan.se

VÄLKOMMEN!