Hantverksfilmfestival i Leksand!

Välkommen till den första HANTVERKSFILMFESTIVALEN i Leksand!


Hantverksfilmfestivalen arrangeras genom ett samarbete mellan LEKSANDS FOLKHÖGSKOLA, Yh-utbildningen HANTVERKSLÄRLING och SÄTERGLÄNTAN – Institutet för slöjd och hantverk med projektstöd av NÄMNDEN FÖR HEMSLÖJDSFRÅGOR. Vi visar filmer om hantverk på vackra biografen Bio Visir i Leksand. Filmerna ingår i programmet REAL TO REEL sammanställt av engelska Crafts Council. Filmerna är otextade på engelska eller textade på engelska om ursprungsspråket är annat än engelska. Filmerna är uppdelade i två visningar. Se trailern här:
https://www.craftscouncil.org.uk/what-we-do/real-to-reel-the-craft-film-festival/

Filmvisningarna är gratis men du måste boka biobiljett! Det gör du via den här länken: https://goo.gl/forms/6Zc1UkWhqOK53nOm1

Samtidigt vill vi hälsa alla välkomna till ÖPPNA VERKSTÄDER både på Leksands folkhögskola och Sätergläntan! Mer information kommer att läggas upp här inom kort.

GRATISBUSS t o r från STOCKHOLM och BORLÄNGE!
Bussen avgår från Cityterminalen i Stockholm kl. 7.00 och ankommer till Leksand ca kl. 11.00. Bussen gör ett stopp i Borlänge och Sätergläntan på vägen. Plats för påstigning i Borlänge meddelas här inom kort.

Bussen avgår från Leksands folkhögskola kl. 17.00, hämtar passagerare på Sätergläntan. Ett stopp för avstigande i Borlänge ca kl. 18.00 och ankommer till Cityterminalen i Stockholm kl. 21.00. Exakt plats för avstigande i Borlänge meddelas här inom kort.

Boka biobiljett och plats på bussen via den här länken: https://goo.gl/forms/6Zc1UkWhqOK53nOm1

Hantverksfilmfestivalen genomförs med projektstöd från NÄMNDEN FÖR HEMSLÖJDSFRÅGOR.

Har du frågor?
Kontakta Fia Palmgren, projektledare Leksands folkhögskola och Hantverkslärling, tel. 0247-64825 eller fia.palmgren@leksandsfolkhogskola.se
Eller Ninni Bäfver Miranda, projektledare Sätergläntan, tel. 0247-362337 eller ninni.bafver@saterglantan.se

VÄLKOMMEN!