Folkhögskola – mer än bara skola

Välkomna till mässa och fortbildning för studie- och yrkesvägledare, handläggare och beslutsfattare.
Dalarnas sju folkhögskolor vill berätta om skolformen folkhögskola samt visa den bredd av utbildningar och utbud som finns i länet. Folkhögskolestudier är ofta en väg till högre studier, men likväl vittnar många tidigare deltagare om sina folkhögskoleår som ”de bästa i sina liv” av andra orsaker. Vi vill med denna dag informera om och inspirera till folkhögskolestudier.
Varmt välkommen att komma och träffa oss! Önskar Mora, Leksands, Malungs, Fornby, Brunnsvik, Västanvik och Sjöviks folkhögskolor.
Datum: 25 november 2021
Tid: Kl. 10.00 – 15.00 
Plats: Dalarna Science Park, Forskargatan 3, 781 27 Borlänge
PROGRAM
10.00 -15.00 Mässa (i foajén) – Träffa personal och deltagare från Dalarnas sju folkhögskolor.
10.30 -12.00 alternativt 13.00-14.30 Informationspass (Hörsalen) –
Hur fungerar antagning, omdömen, behörigheter m.m ? Möt bland andra Annika Hansell Ek från Folkbildningsrådet och tidigare deltagare som berättar om vad tiden på folkhögskola betytt.
Obs! Informationspassen i Hörsalen är för studie- och yrkesvägledare, handläggare och beslutsfattare. Mässan i foajén är öppen för alla. Ta gärna med dig elever/deltagare från den verksamhet du arbetar i.
Lunch på egen bekostnad, vi bjuder på fika. Lunchrestaurang finns på Dalarna Science Park och serveras mellan 11.00-14.00.
För studie- och yrkesvägledare, handläggare och beslutsfattare anmälan senast 22 november via den här länken:
Välkommen!