Ansökan

Ansökan till Allmän kurs ska innehålla:

  • ifyllt ansökningsformulär,
  • ett personligt brev,
  • ett personbevis som du beställer på Skatteverkets hemsida.

Ansökan ska vara skolan tillhanda senast den 15 april 2021.
Du är alltid välkommen att kontakta oss om eventuella återbudsplatser.
Efter ett första urval kallar vi ett antal sökande till intervju. Besked om att du blivit antagen får du senast andra veckan i juni.

I antagningsprocessen till de flesta av våra kurser ingår att vi, efter ett första urval, kallar ett antal sökande till intervju. Det planerar vi självklart för även i år, men det kan bli så att vi genomför intervjuerna via videosamtal eller telefonsamtal istället med anledning av den rådande situationen med Coronaviruset. Mer information om hur intervjuerna genomförs kommer att finnas i de kallelser som skickas ut. Och för den som behöver kommer det finnas teknisk support att få.

Har du frågor om ansökan är du välkommen att kontakta ansvarig lärare eller Maria Fahlgren på tel. 0247-36966 eller via e-post till maria.fahlgren@leksandsfolkhogskola.se


Ansök via ett av följande tre alternativ;
Digitalt ansökningsformulär, Ansökningsblankett via mejl eller Ansökningsblankett via post.
Länkar till ansökningsformulär och ansökningsblankett att ladda ner finns här nedan:

Ansökningsformulär ALLMÄN KURS HANDEL/BUTIK/KOMMUNIKATION (Du kommer att få börja med att skapa ett konto till Mina Sidor. Har du redan ett konto måste du logga in för att komma vidare till ansökningsformuläret).

Ansökningsformulär ALLMÄN KURS KREATIV E-SPORT (Du kommer att få börja med att skapa ett konto till Mina Sidor. Har du redan ett konto måste du logga in för att komma vidare till ansökningsformuläret).

Ansökningsformulär ALLMÄN KURS PERSONLIG UTVECKLING (Du kommer att få börja med att skapa ett konto till Mina Sidor. Har du redan ett konto måste du logga in för att komma vidare till ansökningsformuläret).

Ansökningsblankett PDF för ALLMÄN KURS alla inriktningar
Ansökningsblankett PDF via mejl skickas till: ansokan@leksandsfolkhogskola.se
Ansökningsblankett PDF via post skickas till: Leksands folkhögskola, Box 281, 793 26 Leksand
(poststämpelns datum gäller)