Vi är väldigt glada att vi redan nu fått in så många ansökningar till våra utbildningar inför hösten. Ansökan till våra läsårskurser är öppen till och med den 15 april. Söker du till kursen Visual Merchandiser/Butiksledare kan du ansöka till och med den 30 april.

I antagningsprocessen till de flesta av våra kurser ingår att vi, efter ett första urval, kallar ett antal sökande till intervju. Det planerar vi självklart för även i år, men det kan bli så att vi genomför intervjuerna via videosamtal eller telefonsamtal istället med anledning av den rådande situationen med coronaviruset. Mer information om hur intervjuerna genomförs kommer att finnas i de kallelser som skickas ut. Och för den som behöver kommer det finnas teknisk support att få.

Har du frågor om ansökan är du välkommen att kontakta ansvarig lärare för den kurs du vill söka till eller Maria Fahlgren på tel. 0247-36966 eller via e-post till maria.fahlgren@leksandsfolkhogskola.se