Vi är väldigt glad över att det nu är klart med ytterligare två föreläsare på årets Keramiksymposium i Leksand.

Kerstin Wickman – journalist, författare, professor i design- och konsthantverkshistoria och hedersledamot i Kungliga Akademien för de fria konsterna. Kerstin Wickman tar med oss på en designhistorisk resa som genom att beskriva historien får oss att bättre förstå vår samtid och kanske också hur framtiden kan te sig…

Lisa Hammond – en av Storbritanniens mest namnkunniga krukmakare som visar sitt sodabrända gods bland annat på Goldmark Gallery. Jämsides krukmakeriet är hon drivande i utbildningen av nästa generations krukmakare i Storbritannien med initiativ som Adopt a potter och Clay collage stoke som vi kommer att få höra mer om på symposiet.

Via länken nedan kan du se en dokumentärfilm om Lisa Hammond från när hon förbereder en utställning på Goldmark Gallery: https://youtu.be/JSDhR5__kRM


KERAMIKSYMPOSIET 2019 ÄR FULLT!

Välkommen att registrera dig på väntelistan. Vid avbokningar kommer vi erbjuda platsen till den som står på tur på väntelistan. Väntelistan hittar du via den här länken:

https://forms.gle/7sVaEVoVpd7E2V749

 

Välkommen till Leksand den 2 – 3 november 2019!