Sommarkurserna är i full gång inom bokbinderi, keramik, silversmide, broderi, naturfärgning, papperstillverkning och mycket mer… Många som är här frågar om när vi öppna anmälningarna för nästa sommar. Det gör vi runt den 1 december, men vi erbjuder alla som är intresserade att registrera sig för att få ett mejl från oss när det är dags.

Vill du få ett mejl när det är dags? Fyll i och skicka in formuläret som du hittar via den här länken:
Utskick om sommarkurser 2020

Vi ses i Leksand!


We are in the middle of the summer course period with activities in all workshops. We get a lot of inquiries about the summer courses 2020. We open the enrollment around the 1st of December, but if you want to make sure you are ready when it is time you are welcome to register to our mailing list for information when the enrollment opens.

Please fill out and send the form that you will find via this link:
Mailing list Summer courses 2020

See you in Leksand!