Välkommen till examensutställning 2019!
Här presenterar studerande som gått Bokbinderi, Design, Keramisk form, Metall/Silversmide och Kreativt Entreprenörskap en del av sina arbeten. De flesta har gått två eller tre år och söker sig nu vidare inom sina områden på högskoleutbildningar i Sverige och utomlands, som lärling hos en läromästare, startar eget företag eller genom andra vägar. Några av utställarna har gått sitt första år här och kommer fortsätta ett år till. Kontakta gärna de som ställer ut om du är intresserad av deras arbete. Mer information om våra utbildningar hittar du på vår hemsida. Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar om någon av våra utbildningar!

Leksands folkhögskolas digitala examensutställning 2019

Welcome to the final exhibition 2019!
In this exhibition some of the students in Bookbinding, Design, Ceramic design, Metal design and Creative Entrepreneurship show their work from their educational time here. Most of them have been studying for two or three years and are now moving on within their fields in universities in Sweden or abroad, as an apprentice to a master teacher, starting up their own business or through other ways. Some of the exhibitors have finished their first year and will continue their second year here at the school. If you are interested in any of the exhibitors work, please contact them. For more information about our educational programs, please visit our website. And do not hesitate to contact us if you have any questions or concerns regarding our school or educations.

Leksands folkhögskola’s digital final exhibition 2019